POCHUTINY, Strana 4

Pesto s olivami a mandľami je vhodné na použitie pri príprave cestovín, alebo ako nátierka na chlebík či bruschettu.

Dvojbalenie chutného tuniakového šalátu s bielou fazuľkou

Krájané nakladané artičoky v slenčnicovom oleji s vínnym octom a bylinkami.

Filet z lososa v olivovom oleji 19 %

Jemný chren od značky Natureta je tá najlepšia voľba k pečenému, varenému alebo grilovanému mäsu.

Nakladané a pasterizované Jalapeňo chilli papričky.

Praktické balenie tuniaka naloženého v olivovom oleji, ktorý bol pred zabalením odcedený. Vychutnáte si teda luxusú chuť tuniaka bez veľkého množstva oleja Tuniak pruhovaný...

Vynikajúce rizoto ochutené hruškou a špekom hotové za pár minút. Na záver pridajte maslo, strúhaný syr a vychutnajte si pravé talianske rizoto.

Vynikajúce rizoto ochutené špekom, hubami a šafránom, ktoré je hotové za pár minút. Na záver pridajte maslo, strúhaný syr a vychutnajte si pravé talianske rizoto.

Predvarená ryža, 2 porcie

Chutné sušené krémové taliansko rizoto

Bez lepku, bez mliečnych derivátov, črevo nejedlé, 100% IT