OMÁČKY & PESTÁ, Strana 7

Succo all‘arrabiata je tradičné talianske jedlo, ktoré sa vyznačuje pikantnou omáčkou z paradajok a cesnaku a chilli. Táto chuťovo výrazná a jednoduchá...

Bolonská omáčka ( taliansky ragú alla bolognese , ragú bolognese alebo jednoducho ragú ) je talianska omáčka založená na...

Jednoduchá a výnimočná je táto zmes paradajok a bazalky, vhodná na cestoviny alebo aj ako základ na pizzu Zo 100% talianskych paradajok

Paradajková omáčka s klobásovou zmäsou, vínom, cesnakom a bylinkami je vhodná v kominácii s každým druhom cestovín Zo 100% talianskych paradajok

Sugo all'amatriciana je omáčka tradične podávaná s cestovinami pochádzajúca z mesta Amatrice v talianskom regióne Lazio, jej hlavnou ingredienciou je...

Paradajky, čierne aj zelené olivy, kapary, víno a bylinky je je zmes ktorá je neodolateľná s cestovinami alebo základ na pizzu či bruschetu. Zo 100% talianskych paradajok

Určite vyskúšajte artičoky. Obsahujú totiž cennú biologickú látku – cynarín, ktorý priamo posilňuje a ochraňuje pečeň.

Chutné pesto s ricotou a orieškami je ideálne ako netradičná omáčka na cestoviny.

Naložené s vínnym octom.

Veľmi chutná zmes hovädzieho a bravčového mäsa v praktickej konzerve s otváraním. Sterilizovaný mäsový výrobok, bez lepku

Čerstvé pesto s cesnakom, kešu a píniovými orieškami a s extra panenským olivovým olejom, bez lepku